Увійти на сайт
Логотип
Клієнтам

Мати свій ресторан — це не спати цілодобово | Володимир Ярославський

17 серпня 2021

Привіт!

Маємо чергову історію успіху «Готові до змін».

Підписуйтесь на канал Бітрікс24, щоб не пропускати нові випуски!


Ми в гостях у відомого ресторатора Володимира Ярославського, у його новому ресторані Chef's Table.

Мегапозитивний шеф-кухар з високими амбіціями та великим бажанням показати світові, що Україна не пасе задніх.

Інтерв'ю, яке наша команда дивилася на одному подиху!

Тези з випуску, які можна цитувати:

  • Працювати обличчям значно легше ніж руками

  • Я створюю прості і дуже зрозумілі речі — смак і атмосферу

  • Визнання — це коли клієнт куштує і каже «вау»

  • Мені подобаються люди, які постійно стукають у двері

  • Усе, що пов'язане з їжею та продуктами, і є моє життя. Для мене це знак рівності

  • Щастя — вміння бачити світ правильно, сприймати його правильно


Читайте також