Мати свій ресторан — це не спати цілодобово | Володимир Ярославський
Привіт!
Маємо чергову історію успіху «Готові до змін».
✓ Підписуйтесь на канал Бітрікс24, щоб не пропускати нові випуски!
Ми в гостях у відомого ресторатора Володимира Ярославського, у його новому ресторані Chef's Table.
Мегапозитивний шеф-кухар з високими амбіціями та великим бажанням показати світові, що Україна не пасе задніх.
Інтерв'ю, яке наша команда дивилася на одному подиху!
Тези з випуску, які можна цитувати:
-
Працювати обличчям значно легше ніж руками
-
Я створюю прості і дуже зрозумілі речі — смак і атмосферу
-
Визнання — це коли клієнт куштує і каже «вау»
-
Мені подобаються люди, які постійно стукають у двері
-
Усе, що пов'язане з їжею та продуктами, і є моє життя. Для мене це знак рівності
-
Щастя — вміння бачити світ правильно, сприймати його правильно