Увійти на сайт

Якщо співробітник «звільнений» у Корпоративному порталі - він все одно витрачає ліцензію?

Продукт «Бітрікс24» ліцензується по кількості активних користувачів. Активним користувачем вважається той користувач, який входить в структуру компанії (список співробітників) і хоча б один раз авторизувався на цьому порталі під своїм логіном.

Як зробити активного користувача неактивним?
Адміністратор порталу може зробити будь-якого користувача неактивним. Для цього необхідно зайти в структуру компанії та «звільнити» співробітника. При деактивації (звільненні) працівника всі результати його роботи (документи, обговорення у форумах, звіти тощо) збережуться в корпоративному порталі.

Якщо працівник звільнений в «Корпоративному порталі» - він все одно витрачає ліцензію?
Коли користувач «звільнений» зі списку співробітників – він не ліцензується в продукті, тобто його логін не «витрачає» кількість користувачів у ліцензії, і місцем його може скористатися новий співробітник.