Увійти на сайт

Що буде після закінчення демо-версії? Я втрачу всі дані?

Після закінчення пробного періоду ваша копія програмного продукту буде заблокована, але при цьому всі дані збережуться.

Щоб розблокувати демо-версію потрібно перейти за посиланням «Реєстрація», яке ви знайдете на сторінці блокування вашої демо-версії. Далі ввести логін і пароль адміністратора, а також придбаний ліцензійний ключ продукту.

Ліцензійний ключ при цьому повинен бути активний. Після того, як ваша копія продукту буде розблокована, обов'язково активуйте її.